Wanneer je op het punt staat om te gaan verhuizen, dan komt er een hele hoop op je af. Waarschijnlijk ben je al weken of zelfs maanden bezig met de verkoop van de ene woning en het kopen van de andere woning. Op het moment dat dit eindelijk allemaal is geregeld, komt er ook een moment waarop je over moet en er dus verhuisd moet worden. Wat we vaak zien, is dat er een stel vrienden opgetrommeld wordt om vervolgens met aanhangers of een busje alles van A naar B te brengen. Ontzettend aardig natuurlijk, maar waarom geen professioneel verhuisbedrijf inschakelen voor het verhuizen van je complete huisraad? Dit scheelt je niet alleen een hoop stress, maar verkleint ook de kans op schade aan je spullen of woning. Professionele verhuizers weten namelijk als geen ander hoe ze die veel te zware Miele wasmachine van zolder weten te krijgen, zonder dat ze de muren beschadigen. Niet overtuigd? Geen probleem! Wij vertellen je graag waarom je beter die paar euro wel kunt besteden aan een goed verhuisbedrijf.

Gemak en ontzorging

Verhuizen is een flinke klus. Niet alleen de dag zelf, maar ook de voorbereiding vergt een hoop werk. Het inpakken van verhuisdozen met kleding en allerlei andere spullen, maar ook het demonteren van meubels en het regelen van transport is vaak een flinke uitdaging. Je zit er namelijk ook niet op te wachten dat je met een aanhanger meerdere malen op en neer moet rijden met de kans dat het buiten ook nog regent. Door een verhuisbedrijf in te schakelen, is het enige wat jij hoeft te doen, de dozen in te pakken met kleding, bestek, servies en andere kleine prullaria wat mee moet. Het uit elkaar halen van de meubels, het inpakken van de vrachtwagen en alles weer op de juiste plek zetten wordt allemaal voor je geregeld. Hoe fijn is dat?

Kennis van zaken

Verhuizen lijkt vaak ‘dom’ sleepwerk. Toch komt er veel meer bij kijken dan alleen dat. Je kunt je voorstellen dat wanneer je dit niet regelmatig doet, het een flinke klus kan zijn om een bed van de eerste etage naar beneden te krijgen. De kans dat je dan wat beschadigd of zelf valt, is natuurlijk veel groter dan wanneer je een verhuisbedrijf inschakelt. Voor hen is dit dagelijkse kost, waardoor het vaak niet alleen veel sneller gebeurt, maar ook zorgvuldiger. De kans dat er dan iets kapot gaat of beschadigd is simpelweg veel kleiner.

Ook geschikt voor zakelijke verhuizingen

Door te kiezen voor een verhuisbedrijf voor het verhuizen van je inboedel bespaar je een hoop tijd, geld en voorkom je een hoop stress. Je kunt je voorstellen dat dit op zakelijk vlak nog veel belangrijker is en dat een bedrijf er alles aan gelegen is, om snel weer operationeel te kunnen zijn. Door een zakelijke verhuizingen uit te besteden, kun je duidelijke afspraken maken over wanneer iets moet gebeuren, zodat je bijvoorbeeld vrijdag nog met de volledige inboedel in het oude pand zit, terwijl je de maandag erna volledig operationeel bent in het nieuwe pand. Door een verhuisbedrijf in te schakelen, kan alles volledig van A tot en met Z voor je worden geregeld, wat je als bedrijf een hoop spanning, stress en vooral ook geld scheelt.