Plaats uw klus en ontvang offertes

Bouwenverbouw.nl biedt u de mogelijkheid om uw klus of project in één keer bij max. 5 bedrijven uit te zetten voor een gerichte aanvraag.

1. Plaats uw klus

Geef hierboven allereerst aan in welke rubriek u een vakman zoekt (bijv. een “Aannemer”) en selecteer daarna uw woonplaats. Klik vervolgens op "Plaats uw klus" waarna u op de daaropvolgende pagina uw klus of project kunt gaan omschrijven, foto’s kunt meesturen en de bedrijven die zich hiervoor hebben aangemeld en die uw voorkeur genieten voor uw klus kunt selecteren.

2. Kies een vakman

Nadat u uw klus of project op deze wijze hebt uitgezet, ontvangt u normaal gesproken binnen een aantal werkdagen een offerte van de door u geselecteerde bedrijven. U bent vrij om op basis van de ontvangen offertes een bedrijf te kiezen die uw klus gaat uitvoeren. Mocht er geen offerte bijzitten die naar wens is, dan kunt u proberen om bij 5 andere bedrijven de klus nogmaals uitzetten.

3. Beoordeel het bedrijf

Op Bouwenverbouw.nl vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van de vakmannen hoog is. Daarom vragen wij u om een review te schrijven over de vakman die de klus heeft uitgevoerd.

Wij wensen u veel succes met uw klus of project!

Top