Veilig online betalen

Bouwenverbouw.nl gebruikt voor de verwerking van betalingen MultiSafepay. MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. MultiSafepay biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die zijn opgesteld om een veilig netwerk en beveiliging van data en gegevens te garanderen. Met behulp van authenticatie van de betaler (3-D Secure), filters en dagelijkse controle wordt getracht het frauderisico te beperken tot een minimum.

3-D Secure authenticatie van de betaler

Als online identificatie methode is 3-D Secure ontwikkeld. Met behulp van 3-D Secure vinden online CreditCard betalingen met een hoger niveau van beveiliging plaats. MultiSafepay biedt CreditCard betalingen aan via 3-D Secure en ondersteunt Verified by Visa en MasterCard Secure Code.

Fraudemodule: filters en dagelijkse check

Iedere betaling die verloopt via het Bouwenverbouw.nl betaal platform van MultiSafepay gaat standaard langs het fraude detectie-systeem. De module filtert continue creditcard-betalingen met ongebruikelijke IP-adressen en kaart-uitgiften (land van herkomst) uit het systeem. Deze “afwijkingen” worden dagelijks gecontroleerd op risico’s.

Veiligheid van uw betaling

PCI DSS

MultiSafepay werkt volgens de strenge PCI DSS richtlijnen, die bekend zijn als Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Alle organisaties die zich bezig houden met het opslaan, verwerken en/of verzenden van gegevens van betaalkaarten zijn verplicht zich te houden aan de richtlijnen.

SSL


Het gehele betalingsverkeer van MultiSafepay wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Bevindt u zich op een beveiligde site dan begint de URL met https://. De site is beveiligd volgens SSL-technologie.

SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.

Via welke betaalmethoden kan ik het openstaande bedrag betalen?

Wij vinden het erg belangrijk dat u zo gemakkelijk mogelijk van onze diensten kan gaan profiteren. Wij hebben er voor gekozen om u een zo breed mogelijk aanbod van betaalmethoden te geven. U kunt bij ons online betalen via de volgende betaalmethoden:

Kan ik het openstaande bedrag ook zelf overboeken?

Het blijft uiteraard mogelijk om via overboeking het openstaande bedrag bij ons te betalen. Openstaande bedragen kunt u direct betalen via IBAN-nummer: NL36 INGB 0008 3934 61 t.a.v. Sitecompany B.V. o.v.v. uw factuurnummer en bedrijfsnaam.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Bouwenverbouw.nl, onze werkwijze of hoe u het juiste bedrijf voor uw klus vindt?

Kijk dan bij onze veelgestelde vragen! U vindt hier over allerlei uiteenlopende onderwerpen de juiste antwoorden. Mocht uw vraag er niet bijstaan, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Vraag het aan onze helpdesk

Heeft u een vraag of hulp nodig bij het optimaliseren van uw bedrijfsprofiel?

Onze helpdesk is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur bereikbaar.

+31 (0) 88 66 55 455

info@bouwenverbouw.nl

Contactpagina

Top