Je slaapkamer is niet zomaar een ruimte waar je bed staat. Het is de ultieme oase van rust in huis. De plek waar je even alles van je af zet en volledig stressvrij kan zijn. En wat is er nou beter dan wakker worden in de slaapkamer van je dromen? Niets natuurlijk, het is de perfecte manier om de dag met goede energie te beginnen. Maar hoe maak je van jouw droomslaapkamer werkelijkheid? Wij delen de leukste inspiratie en de handigste tips!

Begin met de kleuren

Jouw droomslaapkamer heeft vast en zeker een bepaald kleurenpalet. Dit is ook gelijk de perfecte basis voor het creëren van jouw droomslaapkamer. Combineer je lievelingskleuren of kies een basiskleur en kijk wat daar mooi bij staat. Er is geen goed of fout, als het maar bij jouw droomslaapkamer past. Heb je je kleurtjes gekozen? Dan kunnen we door naar de volgende stap

Kwalitatief, stijlvol en comfortabel meubilair

Een slaapkamer is natuurlijk pas echt een droomslaapkamer als het meubilair er goed uitziet. Interieurinrichting is de sleutel tot een droomslaapkamer. Het bed is dan natuurlijk het allerbelangrijkst want hier draait de hele kamer om. Hbeds is dé place-to-be als je op zoek bent naar een bed dat niet alleen kwalitatief goed is, maar ook nog eens stijlvol. Want waarom zou je moeten kiezen tussen kwaliteit en looks? Bij Hbeds hoef je je daar in ieder geval niet druk om te maken.

Het perfecte matras

Een droomslaapkamer is natuurlijk mooi om naar te kijken, maar het moet ook zeker comfortabel zijn. En voor een comfortabele slaapkamer heb je een goed matras nodig. Het vinden van het perfecte matras is een uitdaging, dus ga er vooral op uit en test de verschillende opties zodat je zeker weet dat je de perfecte match hebt gevonden. De keuze is reuze, dus jouw perfecte matras bestaat zeker. Je moet ‘m alleen even zien te vinden. Een tip: Auping matrassen zijn altijd goed en zeker het proberen waard.

Set the mood

In de slaapkamer wil je natuurlijk een goede sfeer creëren. Maar hoe doe je dat? Met de juiste verlichting natuurlijk. In de slaapkamer is het heel belangrijk dat je verschillende opties hebt als het gaat om verlichting. Je wilt natuurlijk groot licht voor als je je bent aan het  klaarmaken, maar je wilt ook een nachtlampje voor als je gezellig nog een boekje gaat lezen of een filmpje gaat kijken. Ook heel leuk om fairy lights op te hangen. Je kunt ook kiezen voor dimbare lichten of lampen die van kleur kunnen veranderen.