Je bent al maanden aan het klussen en eindelijk is het einde in zicht. Je hebt een volledige nieuwe vloer, nieuwe meubels en natuurlijk ook een andere kleur op de muren. Toch begint het echt inrichten van je woning nu natuurlijk pas. Meubels zijn namelijk wel ontzettend belangrijk, maar wat dacht je van woonaccessoires om het geheel mee af te stijlen? Tijd dus om hier eens serieus mee aan de slag te gaan. Het vinden en vooral ook combineren van verschillende accessoires blijkt voor velen iedere keer weer een uitdaging. Speciaal daarom nemen we je in dit artikel mee in de wereld van woonaccessoires en dus ook het inrichten van je huis. Want wist je dat je met een paar kleine toevoegingen een enorme verandering teweeg kunt brengen? Tijd dus om aan de slag te gaan!

Ornament op voet voor de vensterbank

Wil je niet alleen een prachtige decoratiestuk en echte eyecatcher in je woonkamer, maar ook direct een stukje privacy? Kies dan voor bijvoorbeeld een prachtig zwart of gouden ornament op voet van KNUS Lifestyle. Het leukste aan ornamenten, is dat ze je tot in oneindigheid met elkaar kunt combineren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een gouden en een zwarte bij elkaar zetten, maar is het ook altijd leuk om bijvoorbeeld een grote en kleine variant bij elkaar te zetten. Niet alleen ronde ornamenten doen het goed, maar ook allerlei andere vormen. Vooral organische vormen doen het vandaag de dag ontzettend goed. Als je het ons vraagt is een ornament een absolute aanrader voor ieder interieur!

Vaas met zijde bloemen

Het is ten zeerste aan te raden om een prachtige vaas met zijde bloemen als eyecatcher op tafel te plaatsen. Deze vaas straalt een tijdloze elegantie uit, met zijn slanke vorm en glanzend oppervlak. De zorgvuldig geselecteerde zijde bloemen zijn haast niet van echt te onderscheiden, met hun variërende kleuren van zachte pasteltinten tot levendige en weelderige bloemblaadjes. De delicate schoonheid van de zijden bloemen brengt een vleugje natuurlijke pracht naar elke ruimte. Of het nu een feestelijke gelegenheid betreft of een alledaagse bijeenkomst, deze vaas met zijde bloemen fungeert als een schitterende eyecatcher en voegt een sfeer van elegantie en verfijning toe. Het hebben van deze vaas zal zeker de aandacht trekken en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Kandelaar met kaarsen

Een kandelaar met kaarsen van KNUS Lifestyle is werkelijk onmisbaar in ieder interieur. Het is een tijdloos en veelzijdig accessoire dat direct warmte en sfeer toevoegt aan elke ruimte. Of het nu gaat om een romantisch diner, een ontspannen avond alleen of een gezellig samenzijn met vrienden, de kandelaar met kaarsen zorgt voor een betoverende ambiance. Het zachte kaarslicht creëert een rustgevende atmosfeer en geeft een gevoel van comfort en geborgenheid. Bovendien is de kandelaar zelf vaak een prachtig kunstwerk op zich, met elegante vormen en hoogwaardige materialen. Of je nu kiest voor een moderne, minimalistische kandelaar of een klassiek en verfijnd ontwerp, een kandelaar met kaarsen voegt gegarandeerd een vleugje stijl en charme toe aan je interieur, wanneer je klaar bent met het verbouwen van je woning.